Memoriál Jaroslava Dubničky 10.1.2015

12.01.2015

 

Memoriál Jaroslava Dubničky pořádá klub MK Seitl od roku 2005 na počest sportovce, běžce, kuželkáře, cyklisty a milovníka dalších rekreačních sportů Jaroslava Dubničky. Právě cyklistika se mu stala osudnou, když ho v roce 2002 na nepřehledném úseku srazil nepozorný řidič.

 

Hlavním závodem tohoto běhu je maraton a ½ maraton. Později byly tyto dvě disciplíny ještě doplněny závodem na ¼ maraton, který se běží bez vyhlášení, ale výsledky jsou zaznamenány.

 

Vzhledem k začátku roku a dlouhé závodní pauze jsem se rozhodla pro nejkratší trať, tedy ¼ maraton. Byla jsem odhodlaná, ale už od rána vydatně pršelo a rozhodla jsem se závod vzdát. Naštěstí mě jedna z mých dobrých kamarádek přemluvila a závodu jsem se i přes deštivé počasí zúčastnila. Trať vedla podél polí, takže jsme se nemohli divit, když se najednou na trati objevil asi 100m úsek plný vody. Z počátku se všichni snažili, aby přeběhli suchou nohou, ale pak už to nemělo smysl. Bez namočení to nešlo a většina z nás probíhala kaluží, jako by ani nebyla.

 

Dvě kola sčítající 10km a 550m jsem zaběhla v pro mě přijatelném čase, pod hodinu. Ještě je co zlepšovat, ale na první závod v roce 2015 jsem spokojená.


Umístění členů SK Pacetluky:

Celkové pořadí

Čas

Příjmení a jméno

Pořadí v kategorii

7.

0:55:45

Rudolfová Lenka

1. (ženy) 1/4 maraton

 

 
« Zpět na fotogalerie