Lowellpro Cross Landecká 10 17.1.2015

19.01.2015

Rozhodla jsem se zdolat 4. ročník Landecké 10 s cílem vylepšit si čas z loňského roku. Byla jsem plně připravena na mně známou trať a dlouhý táhlý kopeček a nekonečnou asfaltovou rovinku podél řeky. Počasí bylo letos příjemné, plán by mohl vyjít. Dorazili jsme na místo startu, které bylo na jiném místě než loni a s postupem času jsem se dozvěděla, že i trať bude jiná. Takže jsem opět vůbec netušila, do čeho se vlastně pouštím.

Po startovním výstřelu se běžci rozběhli a rovnou do vydatného lesního kopce. Už na vrcholu jsem nemohla a to mě čekalo dalších asi 9,5km. Trať se letos více vlnila a velkým překvapením byl výběh do schodů uprostřed Landeku, kterému předcházela již zmiňovaná nekonečná asfaltová rovinka podél řeky. Letos ale v opačném směru. Po zdolání ještě několika kopečků následoval seběh do startovního prostoru. Měla jsem chuť proběhnout do cíle a stopnout čas, ale byla to teprve polovina závodu a celé to vydatné kolečko jsem absolvovala ještě jednou.

Cíl jsem nakonec splnila, o minutu jsem si vylepšila loňský čas a k mému potěšení jsem se umístila na 3. místě v kategorii.


Umístění členů SK Pacetluky:

Celkové pořadí

Čas

Příjmení a jméno

Pořadí v kategorii

3. (pouze pořadí v kat.)

0:55:23

Rudolfová Lenka

3. (ženy do 35 let)

 

 

 

 
« Zpět na fotogalerie