Ludgeřovická 15 14.3.2015

16.03.2015

 

Další příležitostí, jak si zpříjemnit víkend v Ostravě byl závod v Ludgeřovicích – malá dědinka nedaleko Ostravy. Rozhodla jsem se, že vyrazím na kole. Přidalo se ke mně ještě několik známých z Ostravy. Počasí nám moc nepřálo – vyrazili jsme za mírného mrholení a po chvíli bloudění a hledání správné cesty do Ludgeřovic jsme dorazili za příjemného jarního deště.

 

Registraci jsme stihli na poslední chvíli, pak odložit věci do šatny, a hurá na start. Ani jsem nestihla vydechnout, natož tak se nadechnout, zazněl startovní výstřel a všichni se rozběhli zdolat 15km dlouhou trať.

 

Vzhledem k tomu, že jsem nenastudovala mapu, vůbec jsem neměla ponětí, kudy trasa vede. K mému velkému překvapení byla trasa (až na pár nutných úseků) navedená lesem. Všimla jsem si turistických značek, kde byl název Černý les. Krásné prostředí, všude kolem koukalo plno poválečných bunkrů. Měla jsem chuť zastavit a celý les si projít. Prostě pecka.

 

A průběh běhu? Do 6. km jsem se ukrutně trápila, nedokázala jsem srovnat dech s krokem, ale při otočce na 6. km jako když utne. Projela mnou nová energie, přidala jsem do kroku a zbytek závodu jsem si naplno užila.

Umístění členů SK Pacetluky:

Celkové pořadí

Čas

Příjmení a jméno

Pořadí v kategorii

47.

1:19:07

Rudolfová Lenka

4. (ženy do 34 let)

 

 

 
« Zpět na fotogalerie